Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

Famili

20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang. Sesuai Buat Reunion & Family Day!

today1 November 2021

Background


“Wah, macam-macam tempat best kat Melaka. Kalau buat gathering dengan famili ramai-ramai pun best jugak kan. Mana homestay Melaka ada kolam renang yang best ye?”

Destinasi percutian tak asing lagi, itulah Melaka. Macam-macam makanan viral ada, tempat bersejarah, water park, pantai, zoo dan banyak lagi.

Tak rugi bawa famili bercuti ke Melaka kan? Kalau buat family day, lagi seronok dan meriah!

Jadi, apa kata kita intai-intai beberapa lokasi penginapan atau homestay yang menarik di Melaka yang mungkin anda tak tahu.

20 Homestay Di Melaka Ada Kolam Renang. Unik, Cantik & Sesuai Untuk Gathering

1. Andjung Seri Cottage, Serkam Merlimau

Andjung Seri Cottage yang terletak di Serkam ialah sebuah banglo yang privasi, lengkap dengan swimming pool dan segala kemudahan penginapan.

Di sini terdapat sebuah banglo 3 bilik dengan 3 bilik air yang boleh memuatkan maksimum 14 orang tetamu termasuk kanak-kanak.

Lokasi…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Nazurah Hassan


Previous post