Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

kenascam

4 Results / Page 1 of 1

Gaya Hidup

[VIDEO] “Padah Online Shopping” – Beli Sofa Bed Tapi Endingnya Pula Bikin Dekah Ramai

Menerusi video yang dimuat naik oleh Amim Suleiman, kelihatan dia telah bercerita tentang pengalamannya ditipu oleh penjual kedai online apabila dia membeli sebuah sofa bed."Aku nak tunjuk dekat korang, aku ingatkan selipar je aku kena prank. Sofa bed pun aku kena prank. Apalah nasib aku""Dalam gambar nampak macam besar, sekali sampai lain. Kau nak suruh aku tidur macam mana? Kau tengok eh, kan dah tergolek. Memalukan! Kenapalah begini jadinya, kecik […]

today5 April 2021

Gaya Hidup

Viral Budak ‘Melalak’ Order Beg Hello Kitty Secara Online, Tapi Lain Pula Yang Sampai

Hal ini kerana prosesnya yang mudah dan hanya di hujung jari saja. Malah ia lebih murah dan menjimatkan masa kerana segala urusan dibuat secara dalam talian.Namun, bukan semua seller boleh dipercayai dan terdapat beberapa risiko yang perlu ditanggung seperti barang rosak, tidak sampai atau berbeza dengan apa yang diiklankan. Bak kata pepatah, indah khabar dari rupa.Begitulah nasib yang dialami oleh seorang kanak-kanak perempuan ini apabila beberapa keping fotonya tular di […]

today22 December 2020