Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

usaha

8 Results / Page 1 of 1

Nasional

Presiden PKAM letak jawatan

KUALA LUMPUR: Selama 14 bulan menerajui Persatuan Kebajikan Artis Veteran Malaysia (PKAVM) selaku presiden, Datuk Tumiran Mohd Kasdi akhirnya meletakkan jawatan secara rasmi pada 15 November lalu.

today17 December 2021

Buletin

‘Kenapa henti tayangan?’

Baru-baru ini, warganet kecoh mempertikaikan tindakan stesen televisyen (TV) Indonesia, MNCTV menghentikan tayangan drama rantaian Nur yang pernah mencetuskan fenomena dengan rating lebih 10 juta penonton ketika disiarkan TV3, selepas episod pertama pada 13 April lalu. Klik untuk baca artikel penuh. Sumber:

today28 April 2021

Gaya Hidup

“Macam Scene Lagi-Lagi Senario!” – Lihat Kehebatan Remaja Ini Tebar Roti Canai Terbang

Siapa je yang tak pernah tengok telefilem popular pada tahun 2001 itu kan? Pendek kata, semua nak belajar tebar roti canai selepas tengok cerita Lagi Lagi Senario.Begitu juga dengan komen-komen yang menghiburkan daripada netizen di video Muiz, di mana mereka teringat babak ketika Wahid dan Saiful Apek tebar roti canai dalam telefilem tersebut.Rupa-rupanya, skill tebar kain yang Muiz buat sama seperti babak Wahid tebar baju dalam tandas. Bermakna, memang berkesan […]

today28 October 2020