Dapatkan Audio+
Imbas untuk muat turun aplikasi

Famili

[VIDEO] “Walaupun RM10,000 Saya Sanggup Beli!” – Wanita Ini Sanggup Berhabis Janji Anak Sembuh

today16 February 2022

Background


Zaman sekarang ni ramai orang yang ada kulit sensitif tau! Masalah kulit muka kering, kegatalan, ekzema ataupun allergy dikategorikan sebagai kulit yang sensitif. Bukan saja orang dewasa atau yang dah berumur, tapi anak-anak kecil pun ada yang menghadapi masalah kulit sensitif ni, kadang kesian tengok mereka ni garu sana sini sampai pedih, menangis tak selesa bagai.

Sebagai ibu, mesti kita nak yang terbaik untuk anak-anak kan? Jadi mari admin share dekat anda real testimoni dari Juliana yang menggunakan satu produk yang best ni untuk mengatasi masalah kulit sensitif anaknya!

Atasi Kulit Kering & Sensitif

Perghhh tak sangka dengan  Koolit™, boleh menyembuhkan kulit dengan cepat!

Powerful Yet Gentle

Kalau anda nak tahu Koolit™ Sensitive Dermacare ni ada tiga pilihan iaitu Koolit™…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Nurul


Previous post